najaar 2019

agriculture-bright-countryside-2440296.jpg

In september begint weer een cyclus van 4 NVC weekends. Je kan er voor 2 inschrijven, en de derde of vierde gratis komen, of doorgeven aan iemand anders!

#1 introweekend op 21 en 22 september 2019

#2 verdiepingsweekend op 19 en 20 oktober 2019

#3 vervolgweekend op 16 en 17 november 2019

#4 vervolgweekend op 30 november en 1 december 2019

Een tipje van de sluier:

#1 introweekend op 21 en 22 september 2019

Hoe kan ik ontwapenend en tegelijk doeltreffend communiceren? Hoe kan ik me inleven in mijn gesprekspartner en tegelijk het contact met mezelf behouden?
programma: We behandelen opbouwend de 4 stappen van het communicatiemodel met hun valkuilen, oefenen zowel individueel, in duo als samen en leren geweldloze verzoeken formuleren die ons eigen en mekaars leven mooier maken. We onderzoeken ook samen wat empathie voor ons precies betekent. Er is ruimte om, voor wie wil, met een situatie uit eigen leven aan de slag te gaan, met de steun van de groep. De informatie wordt afgewisseld door visuele, auditieve en speelse oefeningen.

#2 verdiepingsweekend op 19 en 20 oktober 2019

Voor iedereen die al een introweekend volgde, en graag meer wil exploreren en ondervinden. Als je het model van de vier stappen kent, ben je welkom om dit verder uit te diepen en er je eigen taal aan te geven! Vooral veel oefenen en een beetje theoretische omkadering. Thema’s: We werken aan op een verbindende manier nee zeggen, nee ontvangen, scary honesty, dankbaarheid uiten, feedback geven, schaamte, boosheid, liefdesrelatie, zelfempathie, aantrekkelijke verzoeken doen die je leven mooier maken!

#3 vervolgweekend op 16 en 17 november 2019

Als je al een verdieping hebt gevolgd, ben je welkom op een vervolgweekend. We werken afwisselend in groep, per twee en individueel actief rond verschillende aspecten van NVC: authentieke actie, leven voorbij straffen en belonen, omgaan met het speelse kind in jezelf, Dyad inquiry meditation, 13 stappen dansvloer, krachtige verzoeken in het NU, en het verbazende doel van boosheid. We gaan aan de slag met situaties uit ons eigen leven (op papier en/of in groep).

#4 vervolgweekend op 30 november en 1 december 2019

Als je al een verdieping NVC hebt gevolgd, ben je welkom op dit vervolgweekend. We werken afwisselend in groep, per twee en individueel actief rond verschillende aspecten van NVC. Oefeningen en werkvormen zullen vertrouwd zijn, en we gaan een ajuinlaagje meer afpellen, een stapje meer in de diepte van ons eigen behoeftebewustzijn, een innerlijke ontdekkingsreis. Op het programma staat: Dyad inquiry meditation, empathiecapaciteit verhogen, zelfempathie, zacht lichaamswerk, actieve hoop.
We gaan aan de slag gaan met situaties uit ons eigen leven.

Voor alle weekends geldt: Warm Welkom op zaterdag vanaf 9u45 bij mij thuis in Kessel (groen dorpje bij Lier) voor thee of sapje, we starten om 10u met de introductie. Zowel zaterdag als zondag zijn er 2 workshopblokken: van 10u tot 13u en van 15u tot 18u. Na de lunch kan je een boswandeling maken hier om de hoek, of van (platte) rust genieten.

Je deelnamebijdrage is vrij te kiezen (naar eigen huidige capaciteit en jouw opborrelende goesting om mijn werk te ondersteunen) tussen 150 en 250 euro voor #3 of #4, en tussen 180 en 280 euro voor #1 of #2. Twee keer bio veggie lunch, thee, koekjes en mapje met hand outs inbegrepen! Voor 50 euro meer kan je blijven slapen in je eigen kamer, avondmaal, desgewenst ontspannend bad en ontbijt inbegrepen.

Als de bijdrage het enige obstakel om deel te nemen vormt voor jou, stuur me dan een berichtje, dan bedenken we samen een strategie die wel voor ons beiden werkt! Inschrijven via delotus@yahoo.com en betaling welkom op BE80 9730 1147 9477. Bij annulatie van het weekend door De Lotus, mag je bij een volgende gelegenheid gratis iemand meebrengen! Of je krijgt 100 % teruggestort, als dat je voorkeur is. Bij annulatie door jou, krijg je 50 % teruggestort, tenzij iemand je plekje inneemt, dan krijg je 100% terug! De noden die deze annulatievoorwaarden vervullen, zijn vertrouwen, voorspelbaarheid en delen!

selective focus photography of red waterlily flower in bloom
No mud, no lotus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s