NVC zomerfestivals 2020

img_20190819_163332

Graag wijs ik even een weg naar drie zomerweken vol NVC, waar wij/ ik zelf gelukkige en intense tijden hebben beleefd de laatste 13 jaar, ter inspiratie voor jouw eigen (gezins-)vakantie:

Deze zomer zijn er weer zalige NVC-festivals op til, om samen te leren, leven en genieten van de wondere wereld voorbij ideeën van goed en kwaad.

Mijn dierbare vrienden Kersten, Harry en Marion in Oostenrijk organiseren hun derde nationale festival in het Engels. Ik genoot erg van hun eerste: ik ervoer echt flow, zoveel vervulde noden: community, ontspanning, creativiteit, schoonheid, spelen, delen, tederheid, zien en gezien worden, bijdragen en groei, om er maar een paar te noemen! Als je er deze zomer bij wil zijn, kan je je hier inschrijven: Oostenrijk Toen ik er was, waren we met 66.

Ik ga zelf naar het Europese in Zweden, je kan met me meerijden als je snel een plekje reserveert. De organisatie is dit jaar in handen van mijn NVC-maatjes Joachim en Ricardo, met wie ik zowel diep helende empathische gesprekken als heerlijk bulderlacherige lichtheid mee heb gedeeld. Dit is het grootste festival, veel meer volk dan ons Belgische van 99 deelnemers vorige zomer. Hier komen makkelijk 150 mensen van alle leeftijden samen, soms meer. In die massa vind ik elke zomer opnieuw plezier en betekenis in overvloed. Meer info hier: Malmö

Matthijs, die ik ken van mijn eerste NVC-festivals in 2007, organiseert sinds jaar en dag het Nederlandse (nationale) NVC-zomerfestival, waar ik deze zomer nog eens met de kinderen (zie foto) naartoe wil. Knus en klein, en in onze moedertaal! Maximum 30 mensen. Voor mij was het Nederlandse festival toen erg familiaal en chillax, met heerlijks te smullen voor hart en lichaam. Hier kan je je inschrijven: Drentheimg_20190819_163317

Verlang je naar een tweede Belgisch festival in 2021? Meld je aan als organisatieteamlid!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s