tweede Belgisch NVC-zomerfestival 2020!

We gaan ervoor! Een kleine versie, voor max 50 deelnemers van alle leeftijden, in het Nederlands.

IMG_20190530_185617 (1)
Van harte uitgenodigd dus, op de tweede Belgische NVC-week in het prachtige Innessence, bij Weert (Noord-Limburg) aan de Belgisch-Nederlandse grens. Op deze groene, rustige, ruime plek mogen we deze zomer neerstrijken en met elkaar NVC leren en leven. Er zullen trainers zijn met hun families, certificeringskandidaten, en andere NVC-enthousiastelingen! Deze keer, van 12 tot 19 augustus 2020, zal een kans zijn voor jullie die ook verlangen naar een gedeelde ervaring om NVC een week lang te leven, samen, in België! We gebruiken hiervoor de beproefde formule van Open Space Technologie, waardoor elke dag ruimte ontstaat voor 3 workshops. Je kan zelf kiezen om iets te delen wat je graag wil aanbieden aan de community: je favoriete NVC-topic, en ook yoga, dans, spel, sport, massage, zang, Actieve Hoop, alles dus waar je zin in ziet/hebt, we cocreëren dit festival! ’s Morgens komen we met de community samen en kan je je eventuele aanbod kort voorstellen en de andere workshopleiders horen. Het staat je helemaal vrij om de workshops van je voorkeur bij te wonen/ aan te bieden of andere noden te vervullen! Elke dag kom je ook samen met een vast klein groepje om empathisch naar elkaar te luisteren en ’s avonds is er weer een bijeenkomst van de community om te vieren wat was en te rouwen wat (niet) was. In de lange traditie van de Europese festivals en IITs, zal er ook een no (need for) talentshow zijn, waar iedereen zijn niet-talent te berde kan brengen. Dit behoeftegericht festival mikt op het vervullen van een lange lijst noden, met op kop: VERBINDEN, DELEN, ONTSPANNEN, SPELEN, LEREN/GROEIEN, EMPATHIE, INSPIRATIE, COMMUNITY. Bijdrage in de kosten: 325 euro per persoon, overnachting in eigen tent, 425 per persoon op een kamer, heerlijk biologisch vegetarisch/veganistisch eten en alle workshops inbegrepen, kinderen tot 17 jaar 225 euro, baby’s en kleintjes tot 3 jaar (slapend in meegebracht babybedje of in bed van de ouder(s): 75 euro.
taal: Nederlands
facilitator: Kathleen De Laet  (voor vragen over NVC en het concept van het festival, lees grondig onderstaande brochure! Heb je dan nog een vraag: delotus@yahoo.com)
organisatoren: Kathleen van De Lotus en Nellie Vandenberg van Innessence
voor alle praktische vragen: info@innessence.org
—————————————————————
Een hele infobrochure met een antwoord op al je prangende vragen, vind je hier:
https://docs.google.com/document/d/187tlXwkLWSXGvIhPA8vat04fbKER7K_LiWIsev84j-E/edit#

Sluit je aan op het fb-evenement voor regelmatige updates en korte vraagjes!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s