HEBBEDINGETJEZZZ

Je kan vanaf nu ook een houten girafje uit Kenia ophalen in Kessel, of een mok van De Lotus, of tien luisterliedjes pré-purchasen die ik schreef en inzong met mijn bandje, ter ondersteuning van bepaalde hordes in het leven (radicale zelfempathie, liefde, vriendschap, speelsheid, burn out, verlies van een vriend / zwangerschap, de magie van groepsdynamiek, thuis zijn in jezelf* en nee is echt oké. Jouw bijdrage kan je storten op BE80973011479477. Girafje vanaf 2 euro / stuk (bulk mogelijk!), mok vanaf 9 euro en de 10 liedjes (digitaal) vanaf 10 euro, of 1 euro per lied. Meer mag, minder kan. Excl. verzendingkosten, ophalen in Kessel met theetje/koffieklets (in uw nieuwe mok?!) is mijn grote voorkeur!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s