te koop: oefenboek NVC van Holley Humphrey (in english)

Speciaal voor de Belgische NVC-zomerfestivalcommunity redigeerde mijn mentor en dierbare vriendin Holley haar NVC-oefeningen in een praktisch werkboek. Je vindt er ook artikels uit de lange decennia werk dat zij verrichtte voor, met en na Marshall. Je kent haar misschien van het eerste Belgische zomerfestival en/of van de jakhals- en giraffenoortjes. Misschien heb je wel een overzichtsblad met empathieblokkers of woorden die gevoelens uitdrukken, thematisch samengezet ipv alfabetisch? Zij was de eerste die dat deed! Dit boek van een echte pionier kan je nu aankopen voor de vriendenprijs van 25 euro ipv 40. Het voorwoord is aan ons opgedragen!

Bestellen kan door 25 euro te storten op BE80973011479477 met de vermelding “boek Holley”! Je kan het dan ophalen in Kessel of ik breng het mee naar je volgende weekendopleiding / festival!

Laat het zeker weten als je het liever in het Nederlands wil lezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s